CONTACTEER ONS

Contacteer ons

RIOLERING AANLEGGEN LOKEREN

Nieuwe riolering aanleggen bij nieuwbouw

Bouwt u een nieuwbouwwoning in de regio Lokeren? Dan komen daar ongetwijfeld rioleringswerken bij kijken. Het afvalwater van uw badkamer en keuken, maar ook het regenwater moeten immers op de juiste manier afgevoerd worden.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het aanleggen van uw riolering volgens de regels van de kunst. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Bestaande riolering uitbreiden

Maar, rioleringswerken zijn niet alleen nodig bij het optrekken van een nieuwe woning. Ook in een bestaande woning moet er soms riolering worden aangelegd. Vaak moeten er door een verbouwing een stuk riolering verplaatst worden of een extra riolering voorzien worden.

Ook daarvoor doet u beroep op onze specialisten.

Hoeveel kost riolering aanleggen?

Hoeveel het aanleggen van riolering kost, hangt af van diverse factoren. De grootte van het project, om er maar eentje te noemen. We bepalen de prijs liefst op maat van uw rioleringsproject.

Wilt u nieuwe riolering laten aanleggen aan uw woning in Lokeren of wilt u een bestaande riolering laten herstellen, uitbreiden of veranderen?

Contacteer ons en we maken een offerte om maat van uw project in Lokeren..

Allerhande rioleringswerken

Wij staan klaar voor het aanleggen van riolering en al uw andere rioleringswerken en zijn actief in de ruime regio rond ZeleLokerenDendermondeGentSint-Niklaas en Aalst.